x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piedone către Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”

Piedone către Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2024   •   09:40
Piedone către Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”

„Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine, dar cred în Bunul Dumnezeu, participă la Sfânta Slujbă de Înviere, iau Lumină Sfântă pentru acasă și rostesc bucuroși < Hristos a Înviat! > și < Adevărat a Înviat! >”, îi transmite Cristian Popescu Piedone lui Nicușor Dan.

„Hristos a Înviat, nicușor! Liniștește-te, nu trebuie să spui . Știu, știm, știi că nu ești dus la biserică, nu mănânci usturoi ca noi, mirenii, și te opui familiei tradiționale! E dreptul tău de ființă! Să fii sănătos! Domnule, suntem în cea de-A Doua Sfântă Zi de Paște și nu îți scriu de drag! Îți scriu pentru că ești ipocrit! Ești ipocrit, pentru că fix în ziua celei mai mari sărbători creștine, ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine, dar cred în Bunul Dumnezeu, participă la Sfânta Slujbă de Înviere, iau Lumină Sfântă pentru acasă și rostesc bucuroși și ”, a postat Piedone pe Facebook.

Potrivit acestuia, Nicușor Dan a adresat, „în bătaie de joc”, „un mesaj grăbit și fad”, ca să pară că îi pasă, „lângă care ai atașat o fotografie care ilustrează un articol de cancan despre Paștele anului… 2014!”.

„Te-a dat de gol fotografia pe care scrie mare, ! Aceeași fotografie care ilustrează articolul de cancan despre credincioșii care, în 2014, de Paște, au participat și s-au rugat la Biserica Albastră din Oradea! Păi… nu ești ipocrit? Fă-te om, nicușor! Că funcțiile… sunt trecătoare, ca viața! Apropo: De ce îți este teamă să rostești și ? Observ că în celebrul tău mesaj grăbit n-ai zis nici, n-ai zis nici! De ce? Pentru niște amărâte de voturi promise de cei care îl urăsc pe Dumnezeu? Chiar crezi că merită?”, încheie Cristian Popescu Piedone mesajul.

Nicușor Dan a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, alături de o poză, cu mesajul „Să ne bucurăm împreună de lumina Învierii și să nu uităm de lumina din noi”.

Un utilizator Facebook îl apostrofează pe Piedone, spunând că nici în zi de Paști nu se potolește, în timp ce altul îi transmite că își face campanie „lovind și vorbind urât” despre contracandidatul său, în loc să vorbească despre sine și despre ceea ce ar face dacă ar fi votat: „mi se pare urât, extrem de urât”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: piedone nicusor dan atac